Voordelen

Online audities

Online audities organiseren was nog nooit zo eenvoudig; niet alleen voor het casten van Acteurs, maar ook voor het selecteren van Kandidaten voor een quiz of reality-programma en vele andere mogelijke categorieën. In The Picture bevat opties zoals dynamisch aanpasbare vragenlijsten en statussen die de crew zelf kan invullen, zoals ‘eerste indruk’, ‘eerste telefoongesprek’, ‘eerste live show’, enzovoort, wat de flexibiliteit van het systeem aantoont. Het is mogelijk om de software voor ieder project anders te gebruiken. Zo kan u bijvoorbeeld verschillende soorten gegevenstypes ingeven; niet enkel tekst, cijfers, datums of meerkeuzevragen, maar u kan ook online foto’s of video’s opvragen. Ook is het mogelijk eigen beeldmateriaal van hun prestaties toe te voegen aan de profielen.

Overal beschikbaar

Met uw login heeft u toegang tot In The Picture via meerdere apparaten. Het is bovendien mogelijk de software op verschillende plaatsen te gebruiken: op kantoor, op de filmset, thuis of zelfs in meerdere landen. Het platform biedt immers een duidelijk overzicht voor u en al uw collega’s die gelijktijdig aan de (co)productie werken, waar u ook bent. Het zoeken naar Acteurs, (Edel)figuranten, Kandidaten, Publiek of locaties, voertuigen, dieren én het beheren van deze boekingen was nog nooit zo eenvoudig. In The Picture is beschikbaar in meerdere landen en talen en op aanvraag kunnen er meer worden toegevoegd.

Databank klaar voor gebruik

Start vandaag nog via onze algemene databank! Dankzij deze databank is het niet nodig om een externe casting agent in te huren; u kan het immers allemaal zelf in orde brengen. Zelfs wanneer u draait in een ander land, biedt onze databank een wijde waaier aan mensen die u onmiddellijk kan contacteren voor een opdracht. Wanneer u op zoek gaat naar talent in eender welk land, kan u blijven werken in uw vertrouwde werkomgeving.

Privédatabank

Via formulieren geïntegreerd op uw website of verspreid via sociale media, kan u inschrijvingen rechtstreeks verzamelen in uw persoonlijke databank. Er zijn vele verschillende formulieren beschikbaar voor specifieke rollen, audities, publiekswerving,... Het is ook mogelijk manueel profielen toe te voegen. Vervolgens kan u zelf evalueren wie u als ‘Acteur’ erkent of andere labels creëren als eigen categorieën. We voorzien een uitgebreide set aan hulpmiddelen om uw databank te beheren met verschillende opties voor productiehuizen, casting directors en vele anderen.

Werkproces

Aangezien geen enkele productie volledig hetzelfde is, heeft In The Picture verschillende hulpmiddelen en werkstructuren ter beschikking. Het casten van Acteurs of Kandidaten of het beheren van (Edel)figuranten of grote groepen Publiek vereist dan ook een andere aanpak. Wij voorzien hierbij een grote diversiteit aan mogelijkheden aan voor productiehuizen, casting directors en vele anderen.

Webintegratie

Met onze software is het mogelijk om dynamisch configureerbare inschrijvingsformulieren op te stellen voor castings, (Edel)figuranten, Kandidaten, Publiek en meer, die geïntegreerd kunnen worden op de website of verspreid via sociale media. We voorzien hierbij steeds een op maat gemaakte look & feel. De mensen die zich inschrijven, komen terecht in uw persoonlijke databank.

Video & media archief

Niet alleen kunnen mensen zelf foto’s en video’s aan hun profiel toevoegen, ook u kan uw eigen media, zoals videocastings, uploaden, onzichtbaar voor de eigenaar van het profiel. Op deze manier is het mogelijk om snel door alle foto’s en video’s te bladeren en informatie te delen met een regisseur of klant, zodat zij kunnen beslissen welk profiel het beste past bij hun project.

En meer...

Er zijn nog veel meer mogelijkheden en oplossingen beschikbaar. Contacteer ons en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Wij hebben vele jaren ervaring en een lange lijst van gelukkige klanten. 2021 productiebedrijven en castingbureau's gebruiken In The Picture.