Oplossingen

Acteurs

Profile

Via het In The Picture platform kan u Acteurs terugvinden, casten én opvolgen. Wij bieden de mogelijkheid op zoek te gaan naar personen in de algemene centrale databank of binnen een eigen privédatabank. In deze uitgebreide werkomgeving vindt u onmiddellijk erkende Acteurs terug die passen binnen een bepaalde omschrijving. Vervolgens bieden wij u toegang tot al deze up-to-date profielen en diverse mogelijkheden om (online) castings te organiseren.

Onze algemene databank bevat een enorme diversiteit aan Acteurs die een profiel onderhouden op In The Picture. Daarnaast is het mogelijk een eigen privédatabank aan te leggen. Hieraan kan u manueel profielen toevoegen of u kan bijvoorbeeld een inschrijvingsformulier koppelen aan uw website. Bovendien voorzien wij de optie zelf te gaan evalueren welke personen voor u een Acteur zijn en om informatie, foto’s en video’s, die enkel voor u en niet voor de Acteur zelf zichtbaar zijn, aan profielen toe te voegen. Via geavanceerde zoekfuncties kan u vervolgens op zoek gaan naar Acteurs die geschikt zijn voor een bepaalde rol. Het organiseren van een casting ging ten slotte nooit zo eenvoudig: via automatische tijdsloten vullen de Acteurs zelf in hoe laat ze graag zouden langskomen en wordt alles in overzichtelijke lijsten opgeslagen. Ook kunnen castingvideo's, foto's en lijsten online worden opgestuurd, bekeken en kunnen beoordelingen onmiddellijk worden toegevoegd.

In The Picture biedt aldus verschillende hulpmiddelen voor het zoeken, casten en opvolgen van Acteurs zoals geavanceerde filterfuncties, online videocastings, castinglijsten met automatische tijdsloten, exportfuncties, het toekennen van beoordelingen via het systeem, ... Via al deze manieren helpen wij u tijdens dit proces tijd te besparen.

(Edel)figuranten

Bookingslist

In The Picture is het ideale systeem ter verzameling en opvolging van de juiste personen voor zeer uiteenlopende edelfiguratie- en figuratierollen. Van een barman met tekst tot passanten in de straat: u kan hiervoor terecht bij onze algemene databank of uw eigen privédatabank. Met één eenvoudige klik boekt u vervolgens personen in en voegt u ze toe aan een lijst. Op deze manier voorzien wij een overzichtelijke structuur, zodat u ook meerdere rollen tegelijk kan beheren. Bovendien biedt de software verschillende tools aan om het manuele werk bij de opvolging voor u te verlichten.

Bij het zoeken naar de gepaste persoon voor een bepaalde (edel)figuratierol via In The Picture, laten geavanceerde zoekfuncties toe binnen de databanken te filteren op alle mogelijke profielgegevens waaronder regio, leeftijd en geslacht, maar ook haar- of oogkleur, kledingmaat, speciale vaardigheden, enzovoort. U kan op deze manier handmatig zoeken naar de juiste profielen of u kan personen die voldoen aan de door u ingestelde criteria zichzelf laten inschrijven. Personen die u inboekt, verschijnen in een lijst per rol. Zo kan u eventueel meerdere rollen tegelijk beheren en weet u steeds wie welke informatie nodig heeft, wie waar en wanneer nodig is, wat diens vergoeding is,... Op ons platform creëert u dus zeer eenvoudig een draaidagen- en rollenstructuur, waardoor u steeds het overzicht over het hele project bewaart. Door deze duidelijke structuur werkt u dan ook zeer efficiënt samen met uw collega’s aan projecten.

In The Picture biedt diverse mogelijkheden om het werkproces in goede banen te leiden met geavanceerde zoekfuncties, kandidatenlijsten, boekingslijsten, opvolgingsstatussen, financiële planning, exportfuncties, automatisch ingevulde vergoedingsfiches, ...

Reality & quiz kandidaten

De In The Picture software is aangepast aan de specifieke noden voor de zoektocht naar Kandidaten voor quizprogramma’s of reality shows. U kan uw oproep delen met de algemene centrale databank of een op maat gemaakt inschrijvingsformulier verspreiden via uw website of sociale media en dit koppelen aan uw privédatabank. Er zijn vervolgens diverse hulpmiddelen beschikbaar om de selectieprocedure en opvolging te vergemakkelijken.

Zoekt u handmatig naar gepaste Kandidaten in onze databank, dan kan u filteren op alle mogelijke profielgegevens waaronder regio, leeftijd en geslacht, maar ook haar- of oogkleur, kledingmaat, speciale vaardigheden, enzovoort. Ook is het mogelijk een eigen inschrijvingsformulier op te stellen en dit te verspreiden via uw website of sociale media, zodat iedereen die in aanmerking komt zich rechtstreeks in uw eigen databank kan inschrijven. Via onze software stelt u gemakkelijk een geavanceerde vragenlijst op, waarbij bijvoorbeeld foto’s of video’s kunnen worden opgevraagd. Ook laat In The Picture toe dat duo’s zich samen inschrijven en profielen gekoppeld worden. Alle inschrijvingen worden verzameld in de kandidatenlijst, waar u zeer eenvoudig kan manoeuvreren tussen de verschillende profielen. Hierbij kan u gebruik maken van beoordelingen om een selectie te maken of statussen om bij te houden wie al werd gecontacteerd, al dan niet samen met uw collega's.

In The Picture voorziet geavanceerde vragenlijsten, op maat gemaakte inschrijvingsformulieren gekoppeld aan uw privédatabank, online video castings, duo-inschrijvingen, kandidaatslijsten, boekingslijsten, beoordelingsstatussen, opvolgingsstatussen, ...

Grote groepen publiek

Met In The Picture verzamelt u zeer snel én overzichtelijk kleine of grote groepen Publiek voor uw project. U kan een oproep doen in de algemene centrale databank én u heeft de mogelijkheid de oproep te delen via uw website of sociale media om zo nog meer mensen te bereiken. Onze software helpt u vervolgens met het opvolgen van al deze personen, bijvoorbeeld door middel van automatisch aangepaste massaberichten.

Wanneer u op zoek bent naar Publiek, kan u eenvoudig een oproep lanceren in de ruime databank van In The Picture. Ook kan u ervoor kiezen een inschrijvingsformulier te delen via uw website of sociale media, waarmee een nog grotere massa wordt aangesproken. Zij maken vervolgens deel uit van uw privédatabank. Wat de inschrijvingen betreft, kan u iedereen in een kandidatenlijst laten verschijnen of gewoonweg rechtstreeks laten inboeken. Het systeem voorziet vervolgens bijvoorbeeld de mogelijkheid dat personen kunnen opgeven hoeveel vrienden of familieleden ze meenemen of dat alle geboekte mensen meteen een automatisch bericht toegestuurd krijgen. Via de boekingslijst kan u vervolgens via de opvolgingsstatussen heel gemakkelijk nagaan wie welke informatie nog moet krijgen, welke geannuleerde boekingen nog vervangen moeten worden, enzovoort. U kan ook daglijsten exporteren, zodat u de draaidag zelf gemakkelijk kan aanvinken wie aanwezig is.

Publiek verzamelen én opvolgen was nog nooit zo gemakkelijk met een ruime centrale databank, inschrijvingsformulieren voor meerdere personen tegelijk gekoppeld aan een privédatabank, boekingslijsten, opvolgingsstatussen, massaberichten, daglijsten en nog veel meer.

En meer...

Binnen de In The Picture databank kan u vervolgens zelf nog meer categorieën gaan toevoegen. U kan bijvoorbeeld eigen labels als modellen, karakterkoppen, dansers, performers, host(ess)en, enzovoort creëren en aan mensen toekennen, waardoor u via enkele muisklikken onmiddellijk de juiste talenten vindt voor uw project. Onze software kan dus voor zeer uiteenlopende oproepen worden ingezet. Zo kan u ook van de ruime hoeveelheid aan mensen in de databank gebruik maken om uw oproep voor locaties, voertuigen, dieren en nog veel meer te verspreiden.